Espressor automat Philips HD8652/59

0
Recomandam Espressor automat Philips HD8652/59
Philips HD865259 review

Review espressor automat Philips HD8652/59

Philips HD8652/59 este un espressor automat de inalta calitate ce isi propune sa ne simplifice fiecare dimineata prin prepararea rapida a unei bauturi cu gust unic. De la rasnita incorporata si pana la recipientul pentru lapte, espressorul Philips HD8652/59 are tot ceea ce ii trebuie unui aparat automat de facut cafea.

Philips HD8652/59: un espressor cu totul si cu totul special

Ti-ai imaginat vreodata ca vei ajunge sa bei un cappuccino autentic acasa, preparat printr-o simpla apasare de buton? Espressorul Philips face ca acest lucru sa fie posibil! Bautura ta preferata este acum la o apasare de buton distanta.

Boabele de cafea proaspat macinate se transforma in doar cateva secunde intr-un espresso perfect! Espressorul beneficiaza, de asemenea, de un sistem care iti permite prepararea a doua bauturi simultan.

Philips HD8652/59: rasnita 100% ceramica

Materialul ceramic asigura performanta de lunga durata si functionarea silentioasa. Ceramica este, de asemenea, unul dintre cele mai rezistente materiale folosite in producerea de rasnite pentru espressoare precum Philips HD8652/59. Un alt avantaj al acestui material este acela ca boabele macinate nu se incalzesc in exces din cauza temperaturilor ridicate, motiv pentru care mirosul cafelei macinate este intotdeauna proaspat si aromat. Rasnita are o autonomie de pana la 15000 de cesti de cafea.

Philips HD8652/59: aroma puternica inca de la prima cana de cafea

Temperatura apei este constanta de la prima si pana la ultima cana de cafea, acest lucru datorandu-se sistemului de incalzire “Quick heat boiler”. De asemenea, fiecare espresso trebuie sa fie unic, personalizat. Asadar, pentru orice espresso sau cappuccino preparat poti sa reglezi individual cantitatea de cafea folosita(intensitatea aromei). Acum te poti bucura de o cafea care se potriveste perfect gusturilor tale.

Functia de memorare nu face decat sa memoreze setarile ultimei cafele preparate, astfel incat tu sa te poti bucura de acelasi gust unic al espresso-ului facut de espressorul automat Philips HD8652/59 de cate ori simti nevoia. Crezi ca ai gasit reteta perfecta pentru cafeaua de dimineata? Memoreaz-o apasand un buton, ce poate fi mai simplu de atat?

Ajustarea gradului de macinare al cafelei este un alt beneficiu pe care Philips ni-l pune la dispozitie. Sunt disponibile nu mai putin de 5 nivele diferite de macinaree. Interfata panoului de control este simpla si intuitiva, cu butoane mari, usor de accesat si indicatori de tip LED care sa-ti ofere un feedback referitor la etapa de preparare a cafelei de catre espressorul HD8652/59 de la Philips.

Philips HD8652/59: caracteristici generale

  • tipul espressorului: automat;
  • tipuri de bauturi preparate: espresso, cappucino;
  • numar de bauturi preparate simultan: 2;
  • rezervor lapte si dispozitiv de spumare;
  • rasnita ceramica automata cu setari pentru gradul de macinare al boabelor de cafea;
  • presiune: 15 bari;
  • sistem de autocuratare;
  • sistem anticalcar;
  • greutate espressor: 7kg;

Cum sa folosesti espressorul automat Philips HD8652/59 2100 series

9.5 Rating final
Espressor automat Philips HD8652/59

Impartaseste cu noi experienta traita cu Philips HD8652/59 printr-un scurt review. Parerea ta conteaza!

Nota
9.5
Adauga un review  |  Citeste review-uri si comentarii
Apreciem parerile utilizatorilor. A ta care e?

Lasa un raspuns

Nota finala

65 − = 60

Login/Register access is temporary disabled