Espressor automat Krups Essential EA81P070

0
Recomandam Espressor automat Krups Essential EA81P070
Krups Essential EA81P070

Review espressor automat Krups Essential EA81P070

Espressorul automat Krups Essential EA81P070 vin echipat cu o serie de functii si faciltati menite sa ofere in fiecare zi gustul intens al unei cafele proaspat macinata. Cu o putere de 1450 de W si o presiune de 16 bar, espressorul Krups automat are puterea de a produce o cafea intensa, aromata in functie de preferintele utilizatorului. Acesta se evidentiaza de clasicele espressoare de la design pana la functiile avansate prezente.

Krups Essential EA81P070: designul perfecte pentru orice tip de bucatarie

Krups Essential EA81P070 vine proiectat cu o carcasa ceramica menita sa ofere longevitate, dar si operare silentioasa. EA81P070 vine cosmetizat in non-culoarea negru, ce ii ofera eleganta si il face sa se integreze cu succes atat intr-o bucatarie extravaganta, cat si in una moderna sau traditionala.

Designul este intuitiv in cazul butoanelor si a afisajului. Fiecare buton si afisajul intuitiv LCD au simboluri specifice pentru diverse functii, astfel ca fiecare utilizator o sa inteleaga foarte usor rolul fiecarui buton in parte.

Krups Essential EA81P070: cafeaua ta personalizata

Krups a dorit sa le ofere oamenilor posibilitatea sa isi prepare cafeaua dupa propriul lor gust si dupa propriile preferinte. Astfel, sistemul inclus in noul Krups Essential EA81P070 ofera posibilitate ca fiecare sa utilizator sa isi personalizeze cafeaua in functie de intensitatea boabelor, concentratia acestora si temperatura apei dorita. De asemenea, personalizarea vine si in functie de cantitatea dorita, acesta va ofera bauturi pe baza de cafea de la 20 ml pana la 220 ml.

Pentru a iesi din tipar, Krups Essential EA81P070 vine proiectat cu sistemul Easy Cappuccino care prepara un cappuccino spumos in cel mai scurt timp posibil. Pe langa cappuccino, cafeaua lunga, ristretto, espresso, espresso intenso, etc. sunt alte retete de bauturi pe baza de cafea pe care Krups Essential le prepara in cel mai scurt timp.

Sistemul Thermoblock Compact este cel care asigura o incalzire instanta a apei de pana la 90°C, avand posibilitatea sa fiarba apa instant pentru prepararea rapida a unui ceai sau a unei ciocolate calde.

Pentru iubitorii de cafea cu lapte, Krups este prevazut cu o duza de spumare menita sa prepare acea spuma savuroasa pentru un latte, cappuccino, lapte cu ciocolata.

Krups Essential EA81P070: doua bauturi proaspat preparate in acelasi timp

Krups detine o rasnita puternica ceea ce ii da cafelei o aroma intensa datorita boabelor proaspat macinate. Avand un recipient de 260 de grame si un rezervor de 1,7 L, espressorul automat poate produce pana la 9 bauturi cu aceaste cantitati, dar poate sa pregateasca si doua bauturi diferite in acelasi timp, beneficiind totodata si de functia Memory care ii permite sa memoreze cele doua tipuri de bauturi realizate.

Krups Essential EA81P070: curatare automata

Krups este prevazut cu functia de Auto Clean Pressure care il ajuta sa se curete automat dupa fiecare bautura preparata pentru a nu se modifica calitatea bauturii. De asemenea, acesta se bucura de functia de decalcificare ce se realizeaza automat si se poate programa la un anumit interval, avand nevoie de un timp de aproximativ 30 de minute pentru a isi termina programul. Pentru a usura procesul decalcificarii, aparatul vine prevazut cu un filtrul de apa Claris , menit sa ofere apei un pH neutru care curata pana si cele mai mici impuritati pe care ochiul liber nu le poate vedea.

Espressor Automat KRUPS Essential EA816 Esența unui espresso direct în ceașca ta!
01:13
9.5 Rating final
Espressor automat Krups Essential EA81P070

Ai un espressor automat Krups Essential EA81P070? Spune-ne parerea ta despre el, s-ar putea sa fie de folos!

Nota
9.5
Adauga un review  |  Citeste review-uri si comentarii
Apreciem parerile utilizatorilor. A ta care e?

Lasa un raspuns

Nota finala

51 − 46 =

Login/Register access is temporary disabled